Even voorstellen:

Mijn naam is Frank de Kort. Ik ben opgegroeid in een slagersgezin waardoor het destijds vanzelfsprekend was dat ik slager zou gaan worden. Opa ,vader en ik, drie generaties, meer dan 80 jaar slagerij de Kort. Vanaf mijn 14e jaar ben ik begonnen in de werkplaats met poetsen, uitbenen en worst maken, daarna klanten helpen in de winkel. Na het behalen van mijn diploma op de Rooi Pannen heb ik de vijfjarige opleiding voor slager afgerond. Van thuis uit waren we een ambachtelijke slager en maakte wij alles zelf: de gekookte ham , rauwe ham leverkaas, paté, salades enz.

Deze traditie heb ik voortgezet samen met mijn vrouw die ook haar slagerspapieren heeft gehaald. In 1989 hebben we het bedrijf van mijn ouders overgenomen. Naast de slagerij hebben wij  toen ook onze aandacht op de catering gericht. Mijn ouders zijn toen een zalencentrum gestart in Tilburg. In het weekend  hielpen we daar ook mee met trouwfeesten, vergaderingen, diners en condoleances.
Beide zijn we in onze jeugd opgegroeid in de horeca en slagerswereld. Van 1998 tot en met 2002 hebben we door ziekte van mijn vader het bedrijf van mijn ouders draaiende gehouden tot een koper zich melde. Toen hebben we besloten de winkel te sluiten en ons alleen op de catering te richten. Op dit moment maken we nog steeds veel producten zelf wat natuurlijk met onze achtergrond vanzelfsprekend is.

We kopen het vlees zelf rechtstreeks in en verwerken het dan tot gewenste producten. Bijv.: Warme been hammen ,speenvarken, hamburgers enz. We bezorgen koude en warme buffetten, barbecues, hapjes, belegde broodjes en lunches. Eventueel totaal verzorgd bij u thuis of op locatie. We houden van goede kwantiteit, kwaliteit, eenvoud, nette uitstraling & hygiëne. Geen poespas,  alles in het buffet is eetbaar, geen uitgebreide omschrijving maar gewoon waar voor je geld. Onze presentatie is onze reclame!

 

Frank de Kort

  • "Al meer dan 25 jaar werken we van mond op mond reclame. Wij streven er naar dat elke klant tevreden is (groot of klein).
    Onze specialiteit is het verzorgen van maaltijden, lunches, barbecues, ontbijt etc. voor grote groepen met een snelle service.
    Kwaliteit en kwantiteit is een must!  We zorgen ervoor dat alles weer netjes achterlaten wordt zoals we zijn gekomen."